Sayfalar

10 Mayıs 2011 Salı

Mini minnacık şeyler işte

- İki günde toplam üç tane tiyatro izledim. Neden çünkü bedava şeyleri severim, neden çünkü 27. genç günler başladı, neden çünkü tiyatro izlemek iyi kafa yapıyor, neden çünkü tam öğrenci işi.

Böyle böyle "neden çünkü" leri uzatabilirim ama sıkılırsınız o yüzden kalsın.

- Bazen diyorum ki acaba bu blogun adını "dün yolda giderken komik bir şey oldu" falan mı koysam? Ne zaman dışarı çıksam komik şeylerle karşılaşıyorum. Daha geçen gün dolmuştaki kokulu çingene nine, kokulu torununa sinirlenip bastonla vurdu, daha doğrusu vurmaya çalışırken ıskaladı. Baston bana değdi. Kokudan beynim de uyuştuğundan ağzımı açıp kızamadım bile.

- 19 Mayıs'ta mezuniyet balom, temmuz sonunda ise kuzenimin düğünü var. Ben de mezuniyette giydiğim giysinin aynısını düğünde de giymeyi planlıyorum. Valla o günlerde çekindiğim fotoğraflardan birinden birisini facebook'a koymazsak bal gibi de kotarırım bunu. Zira nefret ediyorum alışverişe çıkmaktan, sıcakta vıcık mağazalara girip çıkmaktan.

- Tabi alışverişsiz de olmuyor ama değil mi? Ama bunun da yolunu bulduk efendim. Hafta içi sabah geziyorsun. Hem insan az, hem hava daha serin.

- Vay anasını bu sefer kısa kısa serisinin bu yazısı da çok kısa oldu! 

4 yorum:

  1. senin ki iyiymiş bizim önümüzde 2 hatta 3 düğün var üçüne de aynı kıyafeti giymeyi düşünüyorum
    walla benim ki alış veriş sevmemekten değil cimrilikten ama aramızda kalsın toplum içinde tutumlu olmak diyoruz biz buna

    YanıtlaSil
  2. Tiyatro izlemek... En sevdigim eglence turlerinin arasinda yer alir ;)

    YanıtlaSil
  3. Zerzevat... Ne ilginç yorumun şimdi geldi onayladım. Blogger kafayı mı yedi nedir. Yazıları yedeklesek iyi olacak :)

    Öyle öyle tutumluyuz biz aaa, kızdırmayın kafamızı :D

    YanıtlaSil

Yorum alın, yorum yapın. Bloglara can verin.