Sayfalar

26 Ocak 2012 Perşembe

Akbil Makinesi

Bazen cihazlarla aramda kocaman bir anlaşmazlık olduğunu düşünüyorum. Arkadaşın wolkman'ı benim elimde bozulur, tren ben içindeyken greve başlar, çamaşır makinesi benim çamaşırımı yıkarken su kaçırır vs.

En son olarak istanbul'da akbil makinesi yaptı yapacağını. Hani şu sadece kağıt para ile çalışan makineler. İşte bu yüzden arkadaşa demir paraları tümlettim. Sonra koydum kartı makineye, parayı yuvasından itiverdim. Cihazdan "Kartınıza para yüklemesi gerçekleştirilemedi." diye bir ses gelmez mi? Ardından da iade etti parayı. Ama bakın nasıl? Parayı alt bölmeden beş tane demir para olarak verdi. Ana! Az önce arkadaşla bir kağıt, bir de beş demir liralarımız vardı. Şimdi size etti mi 10 demir para.

Neyse işte, demem o ki siz siz olun akbilinizi büfelerde yükleyin. Daha garanti.

5 yorum:

  1. komik olmuş gerçekten. o paraları büfeye tümletin. nasıl mutlu olurlar.

    YanıtlaSil
  2. O makineden çığıran kadın sesi beni benden alıyor zati. Ne gerek o kadar sese sormak lazım. Kesinlikle rahatsız edici.

    YanıtlaSil
  3. D!mple Rock... görme engelliler için koyuyorlar sesi de herhalde "az bağır duymuyorum" diyenler de makinedeki ses olayına dahil.

    YanıtlaSil
  4. :) Makinelere onyargili bakiyorsun bence, yuklenemedi sesinden hemen sonra tekrar denendiginde yukleme yapiyor, fazla uzun beklenince iade etmis.

    YanıtlaSil

Yorum alın, yorum yapın. Bloglara can verin.