Sayfalar

25 Ocak 2012 Çarşamba

KıIzılay AVM

Yılardır atıl durup da sonunda aklı evvel bir kaç şirketin girişimiyle kızılay avm'ye dönüştürülen binaya ben de gittim.

Normalde öyle alış veriş merkezi tutkum yoktur. Hatta öyle yerlere gitmek külfet verir bana. Zira koca koca binaların girişleri için eğer kendi araban yoksa, dolmuş veya otobüsten indikten sonra girişe kadar yürü babam yürü. İnsanın bir ton vakti gereksiz yere gidiyor. Ama burasının girişi öyle kabak gibi ortadaki, anlatamam.Bir de bakmışsın hoop, içerdesin. Sekiz katlı bir bina. Ben pek öyle mağazalarına felan bakmadan, kitapçısına girdim, girişteki cafeye oturup çıktım. Yani anlayacağınız izlenimlerim bu kadar. 

Not: bu yazıyı okuyanlardan giden olduysa diye söylüyorum. Sizce oradaki starbucks baristaları biraz kaba ve lakayt değil mi? Hayır yani diğer şubelerinde hiç bu tarz çalışanlar görmemiştim de.

Not2: Kısacık oldu bu da yahu.

Not3: Çaktırmayın notları yazı uzasın diye yazıyorum.

Not4: Uzun oldu uzun:))

2 yorum:

  1. Evet, starbucks'taki çalışsanlar konusunda haklısın. Ben de aldığım termosu değiştirmeye gitmiştim, kasadaki eleman resmen başından savdı. Nasıl sinir oldum anlatamam. Ve içerisindeki mağazaları gezmediğin de iyi olmuş, çok bunaltıcı bi mekan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de şu baristalar konusunda kendi kendime gelin güvey oluyorum sanıyordum. iyi oldu bak senin söylediğin. Evet bir bunaltıcı havası var hakikaten de.

      Sil

Yorum alın, yorum yapın. Bloglara can verin.