Sayfalar

11 Ekim 2013 Cuma

"Uçağı sevmiyorum" Densizliğim

Meğer ben "Neden doksan aldım allahım, neden yüz değil, neden neden neden!" diye şımarıkça üzülen öğrenci gibiymişim de haberim yokmuş. Hani şu millete hava atarcasına höykürerek ağlayıp kaşla göz arasında da milleti kesen cinsten.

Konu şu benim "Uçağı sevmiyorum." meselesi. Ne zaman biriyle biraz samimileşsem hep  "Aslında ben trenciyim biliyon mu, ama burda ne yapcan, allah seni inandırsın, kredi kartı ekstrelerim uçak bileti taksitleriyle dolu." şeklinde konuşuyorum. Ondan sonra gelsin zılgıt gibi bakışlar, alaycı tavırlar...

Lan ben manyağım he. Harbi bak. Bırak içinde kalsın uçak sevgisizliğin değil mi? Ama yo olur mu? İlla yaşlı nenelerin kimi bulsa "böğürlerim ağrıyor" faslı gibi anlatıp duracağım. Vay efendim Diyarbakır'a hızlı tren gelseymiş, uçağın yüzüne bile bakmazmışım, neler yaparmışım neler. 

Bugün biri yeter diye haykırdı sonunda. "Sana sinir oluyorum, bir sürü uçak biletini ucuz ucuz almışsın, bi de konuşuyorsun!" diye. Tam ıslak odunluğum  he. Dövün beni, valla.

Ne deyim, allah beni ıslah etsin!

Not: "Kendine sayıştırmışsın ama pehh, hala o yüz alamayan öğrenci şımarıklığı." diye düşünüyorsanız , ıslak odun kapınıza kadar kargoyla gönderilir. 

6 yorum:

  1. Kitap gibi kızmışsım gerçekten. Oku oku bitmedi.
    İyi ki buldum seni.
    Biraz da el işi diyorsan beklerim (okuduklarım beni böyle yaptı, yoksa ilk günden senli benli olmazım ben!!!)
    www.keyifolsun.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ya çok teşekkür ederim. Mutlu oldum. Gelirim ne demek:)

      Sil
  2. Valla o gereksiz bakışlara gerek yok tren en güzeli :) Tren zaten ucuz bir şey kredi kartı ekstrelerini o kaplayacak değil ya :)

    YanıtlaSil
  3. Biricik...
    Keske zamanla ilgili problemlerimiz olmasa...!!!

    YanıtlaSil

Yorum alın, yorum yapın. Bloglara can verin.