Sayfalar

22 Ekim 2010 Cuma

Masaüstüm

Etrafta dolaşan bir mim var bu aralar. Masaüstü caps'ini yayınlıyormuşsun. Bu mim bana gelmedi ama kusura bakmayın bu sefer mimin gelmesini beklemeden üstüme alınıyorum. Zira çok eğlenceli görünüyor.


Masaüstü resmi olarak ana durakların bazılarını gösteren demir yolları haritasını kulanıyorum. N'apayım her lazım olduğunda neredeydi bu resim diye aramaktan çok sıkıldım. Ayrıca bu vesileyle 10 yılda demir ağlarla ülkemizin bir kısmını ördükten çok sonra bile hala doğru düzgün bir ilmek bile atmamış olduğumuza dikkatinizi çekerim. Hoş olan her hat da işlemiyor ya. Mesela 7. bölgenin artık bir hattı yok. Ayrıca Zonguldak'a da Ankara'dan bir tren gitmiyor artık. Puff!

Kenarda görünen torrent simgesine de çok aldırmayın. Aslında onu sadece kablosuz ağı daha iyi çeksin diye açıyorum. Zira düzenli veri akışı olmadığında ağım kopup duruyor, sinir oluyorum.

Son olarak ücretsiz yazılım hastası biri olarak microsoft office kullanmaktansa openofficeyi, photoshop kullanmaktansa photofiltre (basit bir program olsa da bana yetiyor.) kullanmayı tercih ediyorum. Hem bunlar bilgisayarı da kasmıyor. Zaten şuncacık 10inç'lik netbook'um var.

7 yorum:

  1. sen gerçekten normal değilsin:) o ne biçim masa üstü:P
    karman çorman gözün yorulmuyo mu?!

    YanıtlaSil
  2. kızsıdıka... aaa gerçekten karışık mı? bense çok düzenli olduğunu düşünüyordum :P ne bileyim simgeleri kenarlara dizdim ki haritayı tam olarak görebileyim diye:)

    galiba hakikaten normal değilim. hoş kime göre, neye göre :)

    YanıtlaSil
  3. bu mime benim yetişmem gerekiyordu! takıntım var biri ss versin mesela, ondan önce başlat menüsüne masaüstü simgelerini falan incelerim. oyun.docx, dolma kalem gibi şeyler var onları merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Uyumayan Ses... oyun.docx: okul önceciyiz ya oyun üzerine bir sürü konumuz var. onunla alakalı bir ödev dosyası olmalı.

    dolma kalem: amaann o da vakti zamanında zırvaladığım bir yazı işte. pek bahsetmeye değmez.

    bu arada buldum bu mimi sana gönderiyorum :))

    YanıtlaSil
  5. o halde eve gidince mimi yayınlıyım :)

    YanıtlaSil

Yorum alın, yorum yapın. Bloglara can verin.