Sayfalar

9 Kasım 2010 Salı

MiM No: 2 :))

Bir mim için ön hazırlık yapılır mı? Harbi harbi bu sefer yaptım. 

Rengarenk beni hem mimlemiş hem de ödüllendirmiş. Kendisine teşekkür ederim.

Mimin konusuna geçersek;

"Yaşadığımız tüm sıkıntıları geride bırakıp, sevmediğimiz insanlardan, yapmaktan daral gelen işlerden uzağa bir tatile gidiyoruz. Bizi yolcu etmeye gelmiş üstelik gıcık olduğumuz herkes. Alayına çalımlı bir bakış fırlatıp arabamıza bindikten sonra, geride kalanları çatlatırcasına müziğin sesini sonuna kadar açıp, tozu dumana katarak oradan uzaklaşıyoruz. Şimdi sizden istediğim, mimlediğim herkes bindiği arabanın resmini ve son ses açtığı şarkının adını, sözlerinden bir bölümü ve söyleyen solistin resmini yayınlayacak." şeklinde.

Hmm... doğrusunu söylemek gerekirse aklıma binmeye can atacağım hiç bir araba markası gelmiyor. Yahu araba arabadır işte. Ne bileyim ayağını yerden kessin, seni istediğin yere götürsün yeter. Zaten ehliyetim yok ve almayı da düşünmüyorum. Neyse şimdi kendime seçtiğim arabaya geçelim. Aslında tam olarak bir araba sayılmaz, traktörle su motoru karışımı birşey. Bu işte.

Araba kullanmayı bilmediğim için şöförüyle beraber resmini koydum. Adı "Pat Pat" Isparta'ya gittiğimde binmiştim. Su motorunun traktöre çevrilmiş hali. Oldukça tehlikeli bir araç olmasına rağmen kasasında üzüm bağına giderken oldukça eğlenmiştim. Bu araçla fazla da uzağa gidilmez değil mi? N'apalım elimde bu var, idare ederiz artık.

Ah bir de müzik seçmem gerekiyor değil mi? Nasıl yapacağız acaba. Bu arabanın müzik dinlemekle alakalı hiç bir aparatı yok. Tek müzik "pat-pat-pat-pat-pat-pat..." Ama kasanın içinde otururken herhalde "Hey onbeşli, onbeşli, tokat yolları taşlı, onbeşliler geliyor, yarimin gözü yaşlı..." türküsünü söylerdim galiba.

.........

Evet söz sizde

francesca mckennitt
A&H
Şirvan
iLhan
Maya

6 yorum:

  1. aaaa pat pat görmek çok şaşırttı beni :)Isparta'da üniversite okurken ilk gördüğümde çok garipsemiştim, çok fazla ses çıkartıyolar.

    yalnız fazla uzağa gidilmez demişsin ya, pat pat ile drift yapan insan tanıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  2. erdo... ben de duydum onlarla çok uzağa giden insanları ya trafiğe çıkmamaları gerektiğinden fazla uzağa gidemezler demiştim. Zira plakaları yok. Trafik polisi hatta ceza keserken plaka kısmına pat pat yazıyormuş, komedi:)

    YanıtlaSil
  3. hahahaaa:D

    Hey Allahım Ya Rabbim:)

    Karadeniz tarafında da var bir pat pat ama o bundan biraz daha küçük.Bir dene istersen o bundan daha havalı:) Hem böyle üstüne çadır filan çektiriyosun soğuktan korusun diye acccaip havalı oluyo:))

    YanıtlaSil
  4. Kız sıdıka... Neden olmasın :))

    YanıtlaSil
  5. Sanırım mimi ilk ben cevapladım:))

    YanıtlaSil
  6. şirvan... evet okudum mimini. mimleri sevmeyen biri olarak bunu cevapladığın için teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil

Yorum alın, yorum yapın. Bloglara can verin.