Sayfalar

15 Kasım 2010 Pazartesi

Bayramda Nereleri Gezecek Bu Kız

Bu tatilde de "Türkiye turu fragmanı" ma bir yer daha ekleyeceğim için mutluyum huzurluyum. Evet daha önce de yaptığım gibi yine Türkiye'den bir yeri daha keşfetmenin haklı gururunu yaşıyoruz erkek kardeşimle. Bozüyük'e gideceğiz. Ve tabiki trenle. Bu sefer annemde bizimle beraber gelecek, bundan dolayı oldukça kısa bir gezi yapmak durumunda kaldık. Mesela oradan Bursa'ya geçip ertesi gece Ankara'ya gelmeyi planlıyorduk. Gölyazı'ya falan gitmeyi hayal etmiştik ya neyse artık onu da daha sonra yaparız.

Şimdi Bozüyük'te hiç birşey yok ki niye gidiyorsunuz gibi laflar duymayım hiç birinizden. Bir kere bizim amacımız her gittiğimiz yerin mutlaka güzel olması değil, oraları görmek, bilmek,tanımak. Hem amacımız eninde sonunda tüm ülkeyi gezmek olduğu için şu yer çok güzelmiş, burası felaketmiş, aman burada göze hoş gelecek hiç birşey yokmuş gibi zırvalıklarla yer seçme gibi bir lüksümüz yok. Kaldı ki böyle demeye niyetimiz de yok. Zaten güzel yerlere herkes gitmek istediği için bir yol arkadaşı bulmak konusunda hiç bir derdimiz olmaz,bu yüzden şu anda mühim olan başkalarının gezmeye değer görmediği yerleri de görebilmek.

Neyse bakmayın böyle dediğime. Tamamen bilmediğimiz bir yere gidiyoruz. Belki de çok güzeldir oralar. İnternetten birazcık araştırma yaptım, Bozüyük'ün içinde sular akan bir mesire yeri de varmış. İçimden bir ses bu gezinin çok güzel geçeceğini fısıldıyor

Bakalım artık. Bayramın ikinci günü sabah treniyle hareket edeceğiz. Ah bir de son olarak anne ile gezgin olmak ne kadar zor olacak doğrusu onu da çok merak ediyorum şu anda.

6 yorum:

  1. Ben de gelim mi gelim mi xD
    Bayramda oturup 'Ayh şu kadar da soru çözecektim, kaldı gördün mü' şeklinde ve 'canım kuzişiiiim, yirim seni beeeen' gibi uzata uzata konuşarak geçireceğim ben :)

    YanıtlaSil
  2. Ayh bi de yurtta en yakın arkadaşım eskiden orda oturuyormuş. ınının ınının ını öle olmuş xD Bana hep anlatırdı. Şimdi Konya'da gerçi :) İki tane de ard arda oldu. Yollayınca geldi aklıma kusura bakma :)

    YanıtlaSil
  3. rengarenk... gel tabi. Bunu hakikaten ciddi söylüyorum. istersen bana mail atabilirsin yani :)

    YanıtlaSil
  4. Heheh teşekkür ederim. :) Bi gün olmasını çok isterim. :) :) Amcamlar gelecek teee İstanbullardan xD Ayıp olur. :)
    Ama çok sevindim bak. Ayh sustum ben x$

    YanıtlaSil
  5. öncelikle hayırlı bayramlar, bundan birkaç yıl önce bende gölyazıya gitmiştim ve inan bayıldım.. gerçi böyle söyleyince çok büyük beklentiler içine girilir ama anladığım kadarıyla sende öyle bir problem yok.. :)
    yalnız tek tavsiyem gölyazıya yazın gitmen, şimdi gidemeyecek olmanda iyi olmuş bu bakıma... insanları ziyaretçilere alışık olduğundan dilediğin gibi gez fotoğraf çek :) yazın bi başka güzel.. ben gittiğimde göç mevsimiydi leylerklerin... bi sürü leylek gölün kenarında dinlenmeye durmuş rengarenk çiçekler falan.. güzel bi tabloydu bi ton fotoğraf çekmiştim arşivden bulursam bi gün onuda yazar paylaşırım... şimdiden iyi tatiller...

    YanıtlaSil
  6. simone... verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. İnan bunlar çok işime yarayacak ve öyle anlatmışsın ki havalar ısınır ısınmaz ilk işim oraya gitmek olacak. ayrıca söz veriyorum büyük beklentiler içine girmeyeceğim:)) Son olarak sana da iyi bayramlar.

    YanıtlaSil

Yorum alın, yorum yapın. Bloglara can verin.